Hva tilbyr vi?

“Bua” er Knatvolds egen dagligvarebutikk. Her finner du alltid nystekte brød, rykende ferske bakevarer og stort sett alt annet du trenger, enten du skal grille, spise frokost eller bare ligge på stranda. Butikken fungerer også som resepsjonen på campingen og er stedet du henvender deg med spørsmål.

“Bua” er åpen hver dag fra 16. juni til 9. August. Utenom denne perioden vil «Bua» være oppe i helger og helligdager. Se oppslag på «Bua» for eksakte åpningstider.

Vi har 3 sanitærbygg å  tilby våre gjester, 2 av disse er  toppmoderne.  Disse ligger strategisk plassert rundt om på plassen. Et av byggene er tilrettelagt for handikap brukere. Der finner man også muligheter for å lage mat og vaske opp for gjester som bor i telt. Alle byggene har dusjer og toaletter. Det finnes også vaskemaskin og tørketrommel i det ene bygget.

Søppel kastes i egne containere i utkanten av plassen. Her kildesorterer vi husholdningsavfall, papir og glass.

Videre har vi nå en oppgradert lekeplass for de minste, med mye fint lekeutstyr 🙂

Vi har båtplasser som det er mulig å sette seg på venteliste for. Stranda vår med flytebrygge er svært populær for våre gjester og tilreisende. På anvist plass er det tillatt å ha med hund på stranda.